ΣΤΟ 11ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ … ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ…ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ» ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εκτελεστική διευθύντρια της Εταιρείας Κοινωνικών Εφαρμογών Σοφία Σοφικίτη στο πολυσυνέδριο "Καινοτομία και Ανάπτυξη"

Στο 11ο Πολυσυνέδριο «Καινοτομία και Ανάπτυξη», που είχε τίτλο «Άνθρωποι… Καινοτομούν… Επιχειρούν», συμμετείχε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ   κατά τη διάρκεια του  Σαββάτου  5 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «ΤΗΕ MET» της Θεσσαλονίκης (Διοργανωτής ήταν το  www.ka-business.gr  με «ψυχή» των εκδηλώσεων  τη δημοσιογράφο και δημιουργό του, Ραλλιώ Λεπίδου).

Την Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών – ΚΟΙΝΣΕΠ αντιπροσώπευσαν ο πρόεδρος, Νίκος  Μόσχοβος και η εκτελεστική διευθύντρια, Σοφία Σοφικίτη, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Στο χώρο  του Πολυσυνεδρίου λειτούργησε ένα σταντ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ , με roll stand-up και πολύχρωμο ενημερωτικό φυλλάδιο για τις δραστηριότητες που υλοποιούνται ήδη ή  θα πραγματοποιηθούν από τα ιδρυτικά  μέλη της.  

Το σταντ επισκέφθηκαν πολλοί σύνεδροι και επισκέπτες, οι οποίοι  ενημερώθηκαν από τα μέλη της αντιπροσωπείας για τις υπηρεσίες που παρέχει ήδη η  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  προς τους Αρχηγούς Μονογονεϊκών Οικογενειών (άνδρες – γυναίκες), στους ανέργους και στα άτομα με Αναπηρία (ΑμΕΑ).

Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες και οι επισκέπτριες του stand ενημερώθηκαν για:

Την καθημερινή λειτουργία των γραφείων της ΚΟΙΝΣΕΠ (Λαγκαδά 12,  3ος όροφος, 54630,  Κέντρο της Θεσσαλονίκης).

Την δράση «Δικτύωσης» - «Πληροφόρησης – Ευαισθητοποίησης» σχετικά με τη συγκέντρωση βιβλίων για τη Δανειστική Βιβλιοθήκη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Τις υπηρεσίες συμβουλευτικής στον τομέα της απασχόλησης, που παρέχονται προς  μονογονείς, ανέργους κι ΑμεΑ   από το Γραφείο Οικογενειακής και Επαγγελματικής Συμβουλευτικής.

Για  τα σεμινάρια Νεοελληνικής και Ξένης Λογοτεχνίας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ   ευχαριστεί θερμά το www.ka-business.gr και τη δημοσιογράφο- δημιουργό του, Ραλλιώ Λεπίδου  για  τη συμμετοχή στο 11ο Πολυσυνέδριο «Καινοτομία και Ανάπτυξη».